Van Thoor Landwinkel sterk in kwaliteit

WAALRE- Generaties lang stonden ze op vele markten in de regio met groente en fruit.

Nu Anita en Frank van Thoor allebei op leeftijd komen en de verplaatsingen hen zwaarder vallen hebben ze eindelijk de vergunning rond gekregen om in hun opslaghal aan de Raadhuisstraat een moderne gezellige landwinkel te beginnen.

Afgelopen 15 april was de feestelijke opening en in de frisse winkel vind je zo’n 160 producten, van kakelverse scharreleieren recht van de boer en lokaal geteelde asperges tot dagverse salades uit de saladebar. De fruitkratjes op wieltjes dienen als winkelwagentje en het mooi uitgestalde assortiment nodigt uit tot volladen.

Het geheel oogt als een eigentijdse overdekte groente- en fruitmarkt en dient ook als ontmoetingspunt voor de dorpsbewoners getuige de volle koffietafel.

Voor elke klant is er namelijk ook gelegenheid om zich even aan de gezellige tafel te zetten onder het genot van een gratis kopje thee of koffie. Ga dus voor echt verse en lokale groenten en fruit uit de Betuwe naar Landwinkel van Thoor. De winkel is te vinden achter de bekende viswinkel Zwarthoed op de Raadhuisstraat 8 in Waalre en de borden daar leiden je via een oprit naar de ruime parkeerplaats voor de deur. De landwinkel is open op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.