Vastgoed Coenjaerts viert eenjarig bestaan 

ACHEL – In april is het precies 1 jaar geleden dat Nele Coenjaerts haar eigen vastgoedkantoor opende te Achel. “Een spannende periode, want toen ik van start ging had ik slechts 1 pand in mijn portefeuille,” vertelt Nele. “Gelukkig kon ik rekenen op een snelle groei en hebben ondertussen heel wat klanten hun weg gevonden naar mijn kantoor!” Een persoonlijke aanpak, begeleiding van A tot Z en een eerlijk advies, dat is waar Vastgoed Coenjaerts garant voor staat. 

Nele was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in woningen, vastgoed en alles wat daarbij komt kijken. Nadat ze enkele jaren ervaring op had gedaan in de sector was de tijd rijp om een eigen vastgoedkantoor te openen. “Het was een sprong in het diepe, maar ik kan terugkijken op een erg succesvol eerste jaar met 14 verkochte eigendommen en een geslaagde verhuur,” aldus Nele. Zowel particulieren als bedrijven kunnen beroep doen op de diensten van Nele. 

Vastgoed Coenjaerts legt de focus op de verkoop van woningen en appartementen, bouwgronden en bedrijfspanden. Maar uiteraard kan iedereen er ook terecht voor verhuur van eigendommen. Wat Vastgoed Coenjaerts onderscheidt van anderen is de persoonlijke aanpak die Nele ieder project geeft. “Communicatie, betrokkenheid en een goede bereikbaarheid: dat is waar mijn klanten op kunnen rekenen. Omdat er slechts één aanspreekpunt is, is er weinig tot geen ruimte voor miscommunicatie en ben ik steeds per project volledig op de hoogte van de stand van zaken.” Nele begeleidt haar klanten van A tot Z en zelfs daarna kan er gerekend worden op haar diensten. “Want klanten die na een verkoop of aankoop nog vragen hebben of hulp wensen mogen me altijd contacteren.” 

Het presenteren van een woning of ander eigendom is van groot belang bij een verkoop. “Bij ieder project bekijk ik samen met de klant welke aanpak het beste kan werken. Een van de mogelijkheden is dat we een filmpje opnemen waarin ik persoonlijk een rondleiding geef doorheen de woning. Zo krijgen potentiële geïnteresseerden meteen een duidelijke indruk en kunnen ze de sfeer van de woning al een beetje proeven.” 

De wereld van vastgoed is continu in beweging. Dit betekent dat bijscholingen onmisbaar zijn. “Ik volg regelmatig opleidingen om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden in de branche. Zo kunnen mijn klanten altijd rekenen op actuele en correcte informatie.” 

De begeleiding bij een aankoop van een eigendom zit in de lift bij Nele. “Klanten die geïnteresseerd zijn in een eigendom dat verkocht wordt door een andere makelaar, vragen me regelmatig om bijvoorbeeld mee te gaan bij een bezichtiging of om advies te geven over de prijs. Zo hebben klanten een tweede deskundig en vooral onafhankelijk advies, en kunnen ze op basis hiervan hun keuze maken. Ook hier is een correct toelichting onmisbaar.” 

Nederlandse klanten zijn eveneens welkom bij Vastgoed Coenjaerts. “In deze grensstreek ben ik goed op de hoogte van de mogelijkheden voor Nederlanders die naar België willen verhuizen en andersom. Ik help ze graag en indien nodig, kan ik ze, dankzij mijn ruime netwerk, doorverwijzen naar de juiste instanties.” 

Nieuw aanbod blijft uiteraard welkom. “Vastgoed Coenjaerts is een jong, groeiend bedrijf, en ik ontvang graag nieuwe klanten. Ik spits me toe op de regio Hamont-Achel en Pelt, maar ook daarbuiten heb ik al heel wat connecties opgebouwd en enkele succesvolle verkopen afgerond.” 

Nele blikt alvast vooruit naar de toekomst: “Ik hoop dat ik nog veel mensen kan helpen bij de aan- of verkoop van hun droomwoning of eigendom. Ik blijf een goede communicatie en service zowel voor, tijdens als na verkoop hoog in het vaandel dragen. En uiteraard hoop ik in de toekomst op nog meer naamsbekendheid en succesvolle projecten!” 

Vastgoed Coenjaerts is gelegen aan Eind 37 in Achel. Maak een afspraak via tel. 0032 11 146 333 of mail naar info@vastgoedcoenaerts.be Kijk voor meer informatie ook zeker eens op www.vastgoedcoenjaerts.be