vv Maarheeze neemt revanche bij FC Oda

MAARHEEZE – Vv Maarheeze heeft na de gevoelige thuisnederlaag van 1-5 tegen FC Oda afgelopen zondag zich duidelijk gerevancheerd. In de uit-wedstrijd wist Maarheeze met 0-1 te winnen en de 3 punten naar Maarheeze te brengen.

Maarheeze kwam goed uit de startblokken op het zonnige sportpark in Boshoven en nam na 12 minuten de leiding door een schitterend afstandsschot van Remy Verhoeven dat achter de doelman van Oda in de kruising verdween: 0-1.

Amper 4 minuten later had Ralf van Beek de 0-2 op zijn schoenen na een prima voorzet van andermaal Remy Verhoeven. Zijn inzet miste echter precisie en verdween over het doel. Hierna kwam Oda steeds beter in de wedstrijd en nog voor rust moest Maarheeze keeper Jarno Nijssen maar liefst 3 keer handelend optreden om de gelijkmaker te voorkomen.

Na de rust zwakte de wedstrijd af naar een lager tempo en echte kansen vielen er nauwelijks meer te noteren. Voor Maarheeze was het zaak om de voorsprong te verdedigen en dit lukte uiteindelijk prima. Hierdoor kon de goed leidende scheidsrechter na ruim 90 minuten een 0-1 overwinning voor Maarheeze noteren.

Volgende week op zondag 1 mei, de 90-ste verjaardag van vv Maarheeze, wacht een thuiswedstrijd met DES Swalmen als tegenstander. Zoals bij alle thuiswedstrijden van vv Maarheeze wordt er om 14.00 uur afgetrapt en kijken we weer uit naar de steun van vele supporters.