Win Kermisgeld voor Budel Kermis 

BUDEL – Van zaterdag 27 tot en met woensdag 31 augustus strijkt de kermis neer in het centrum van Budel. Ook dit jaar presenteert de gemeente Cranendonck in samenwerking met de kermisexploitanten een Kleurwedstrijd. Kleur de kleurplaat in op je allermooist en lever hem in op zaterdag 27 of zondag 28 augustus bij het Lunapark, Suikerspin of Lijntrekspel en wie weet win jij wel extra kermisgeld om Budel Kermis nog leuker te maken! In totaal is er 12 keer €15 aan kermisgeld te winnen. Dus haal je talent boven en wie weet kom jij wel als winnaar uit de bus! De winnaars van deze actie worden bekendgemaakt op dinsdag 30 augustus om 19.00 uur op het Kermispodium. Winnaars dienen op dat moment aanwezig te zijn om de prijs in ontvangst te nemen. 

Volgende week brengt HAC Weekblad in samenwerking met de gemeente Cranendonck, de kermisexploitanten en lokale ondernemers een mooie special ‘Budel Kermis’ uit. Hierin is alle informatie te vinden over de kermis, de attracties die aanwezig zullen zijn en natuurlijk kan er weer flink wat korting geknipt worden! Hou HAC Weekblad dus in de gaten!