AST Zwembaden, uw stukje paradijs in eigen tuin

Wat is er fijner dan na een lange warme werkdag een verfrissende duik in uw zwembad te nemen? Uw kinderen een lange vakantie thuis te gunnen in en rond uw pool, er een feestje met familie/vrienden te organiseren? Een zwembad in eigen tuin wint elk jaar aan populariteit. En u moet beslist niet ver gaan om de specialist ter zake te vinden: Bart van den Heuvel, zaakvoerder van  A.S.T.-Zwembaden, helpt u graag bij uw droomproject.

A.S.T- Zwembaden is al bijna 25 jaar de specialist in bouwkundige baden (een zwembad met betonnen muren en bekleed met tegels of folie) en gekend voor een vakkundige , klantvriendelijke en soepele opstelling. Klanten worden door Bart van begin tot einde bijgestaan met advies over het type zwembad, de installaties, de afwerking, het onderhoud. En dit zowel in het Belgische Noord-Limburg als het Nederlandse Zuidoost Brabant.

Welke soorten zwembaden ?

Van prefab foliebaden op of in de grond en prefab polypropyleen baden, tot bouwkundige met folie/of betegelde baden. Zowel binnen- als buitenbaden! Binnenbaden worden extra voorzien van luchtbehandeling waarvoor aangepaste berekeningen worden gemaakt.

Wij bieden voor elke klant een gepersonaliseerde maar vooral professionele oplossing, een project volledig op maat telkens tot in de kleinste details uitgewerkt. U kan ook, indien u dit wenst, alle werkzaamheden om en rond het zwembad laten uitvoeren of coördineren door ons. Voordeel: u heeft maar 1 aanspreekpunt!

Onderhoudsvriendelijk en energiezuinig

Met de juiste installatie zal het onderhoud gemiddeld een kwartiertje per week vragen.

Een performant filtratiesysteem (met o.a. glasvulling in de filter) regelt automatisch chloor- en pH-peil van het water zodat kwaliteit en zuiverheid steeds optimaal blijven. Een frequentie gestuurde zwembad- en warmtepomp, dit wil zeggen apparaten die hun stroomverbruik afstemmen op de actuele vraag, zorgen voor enorme energiebesparing.

Een robot reinigt automatisch de wanden en de bodem. Een goede afdekking (roldeck  met polycarbonaat solar lamellen) houdt niet alleen het bad proper en veilig maar helpt ook de watertemperatuur op peil te houden. Nieuwsgierig naar al die techniek? Kom dan gewoon naar de toonzaal, hier werd een bad en volledige werkende installatie gebouwd.

Naservice

Ook na de installatie staat A.S.T.- Zwembaden garant voor verdere zorg, begeleiding en advies.

Een zwembad kost?

Hier hanteert A.S.T.- Zwembaden een gouden regel: duidelijke afspraken! De kostprijs van een zwembad gaat van €35.000 tot € 55.000, afhankelijk van gekozen criteria en opties.

Bij A.S.T.- Zwembaden wordt steeds bewust geopteerd voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Bart neemt de tijd om elk project tot in de perfectie af te werken, samen met zijn klant en volgens diens wensen. 

Zelf uw bad bouwen ?

Bart begeleidt zelfbouwers met technische tekeningen, plannen, keuze materialen, apparatuur en uitvoering.

Renovatie bestaand bad

Ook daarvoor bent u bij A.S.T.-Zwembaden aan het juiste adres.

Volledige wellness ?

Sauna’s en infraroodcabines: genieten van het ontspannende en verkwikkende gevoel,  de reinigende werking op de huid en de positieve effecten op de gezondheid, gewoon in uw eigen tuin. Alle sauna’s worden rechtstreeks bij de fabrikant aangekocht. Zowel standaard afmetingen en materialen als op maat gemaakte sauna’s met specifieke wensen.

Ook zelfbouwpakketten zijn verkrijgbaar.

Waarom kiezen voor A.S.T.- Zwembaden?

  • Al bijna 25 jaar  een vaste waarde
  • Energiebesparende technieken
  • De beste filtratietechnieken
  • Automatisch gestuurde chloor- en pH-regeling
  • Voor ieders budget een oplossing
  • Perfecte en snelle naservice
  • Gehele of gedeeltelijke uitvoering van uw project

Contact
www.ast-zwembaden.be, ook op FB
De toonzaal is gelegen aan de Waterrijtstraat 17b Pelt
Voor de openingsuren zie de website. Of bel Bart 0032 476 898799 voor een afspraak
Mailen kan ook: info@ast-zwembaden.be