Filmvertoningen in De Hofnar gaan van start  

VALKENSWAARD – Nieuwe filmtitels en films die voor de zomervakantie goed bezocht werden kun je binnenkort komen bezoeken in De Hofnar. Vanaf woensdag 31 augustus vertonen we Downton Abbey A New Era (9+), Délicieux (9+)  en Elvis (12+). In oktober kun  je o.a. genieten van Grutto (6+) en Where the Crawdads sing (12+). 

Délicieux (9+)
Délicieux is een innemende Franse kostuumfilm waarin we ontdekken hoe aan de vooravond van de Franse Revolutie het eerste restaurant ontstond. De culinaire hoogstandjes en politieke ontwikkelingen bieden een smakelijk feelgood drama.

Elvis (12+)
Elvis is een groots opgezette bioscoopfilm van Warner Bros over het leven en de muziek van Elvis Presley, met hoofdrollen voor Austin Butler en Oscarwinnaar Tom Hanks. In dit door en door filmische drama zien we het leven van Elvis (Butler) vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker (Hanks).

Grutto (6+)
Het verhaal van de polder-Panda De grutto is eigenlijk de Nederlandse ‘polder-panda’; onze nationale vogel levend in onze weilanden. In rap tempo verdwijnt de vogel uit ons land. Het oer-Hollandse beeld van de parmantige steltloper in de bloemrijke weilanden van onze polders is steeds vaker met een lampje te zoeken. Hoe kan dat? En wat zegt dat over ons landschap? 

Kaarten 
Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl/film. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 u – 17.00 u (0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl

Foto Warner Bros Pictures