Kermis 2022 bij De Brasser

Na een paar jaar afwezigheid zijn we weer blij dat de kermis dit jaar weer in het centrum van Budel staat. De oude vertrouwde bootjesmolen, de lijntrek van Sjors en Helen, de super sjimmy, de rups, de Pusher van Jos en alle andere attracties zijn weer terug op hun oude vertrouwde stek in ons mooie centrum. 

Reden voor de Brasser om dit mooie feest te ondersteunen met een hapje en een drankje op ons gezellige terras. Maar dit jaar pakken we het iets anders aan. In de tuin van de Brasser zal een klein festivalterrein ontstaan, waar we een gezellig sfeertje zullen creëren met een zeer uiteenlopend programma.

Op zaterdagavond beginnen we met “goud van oud” en zullen dj’s Ed Hensen en Leon Slaats sinds lange tijd hun singles en lp’s weer uit de mottenballen halen en heerlijke muziek ten gehore brengen. Genieten van ouderwetse muziek, lekker bij-buurten onder het genot van een heerlijk glaasje bier of wijn. Op zondagochtend beginnen we om 10.00 uur met fruhshoppen, nadat de pastoor zijn zegen gegeven heeft bij de autoscooters gaan we los met heerlijke Duitse schlagers, halve liters bier en gegrilde bratwurst! Hiervoor kunnen jullie alvast een tafel reserveren voor als jullie met een groepje willen komen. Maar is niet verplicht. Dan op dinsdagavond vanaf 19.00 uur is het weer zover. Waar veel mensen toch naar uitkijken. KLUUTJE 2022 ! In samenwerking met Sander Bartmann hebben we weer een prachtige line-up aan artiesten staan achter onze DJ-Booth, die de zwoelste beats van Techno, House en deep house ten gehore brengen. Met namen als: Vossa, De Vosselaar, Raoul de Goeij, Rene Kuppens en Alphadogs hebben we een mooi programma neergezet. En als allerlekkerste “kluutje”…LOUDGARDEN! Deze twee dames zijn alom bekend in festival land en treden wereldwijd op in bekende clubs en op grote festivals. Kortom reden genoeg om de Brasser tijdens de kermisdagen te bezoeken…