Programma Kermis Budel

Zaterdag 27 augustus 
Om 19.00 uur openen wethouders Lemmen en Driessen van de gemeente Cranendonck officieel de kermis. Dit vindt plaats bij de stand van de Hernieuwde Levenskracht. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Harmonie Eendracht maakt Macht. Om 20.00 uur volgt de kermisloterij bij het Kermispodium. De hoofdprijs is 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Hesselberth! De overige prijzen zijn 3 boodschappenpakketten t.w.v. €50 per stuk en 2 Kermispakketten waarmee de winnaars gratis kermis kunnen vieren. De minuut gratis winkelen en de boodschappenpakketten worden volledig gesponsord door Will Hesselberth van Jumbo Hesselberth in Budel. 

Zondag 28 augustus 
Om 10.30 uur start de Kermismis bij de autoscooters van de familie van Tuyl. Met medewerking van Kermis-Aalmoezenier van Welzenes. Het orgel is van dhr. van Reeken en alle aanwezige bloemen worden gesponsord door Bloemsierkunst Rutten uit Budel. Na afloop krijgen alle bezoekers een oliebol,  gesponsord door door de familie Paashuis.

Maandag 29 augustus 
Tussen 18.30 uur en 20.30 uur is er Kermisgeld te winnen, voor kids tot 12 jaar, tijdens het Interactieve Ballonnen Spektakel! Dit wordt verzorgd door Pim Donkers van Darkness Entertainment uit Maarheeze. 

Dinsdag 30 augustus Prikkelarme Kermis 
Voor de tweede keer op Kermis Budel: een Prikkelarme Kermis! Speciaal voor mensen die niet tegen harde muziek, knipperende lampjes etc, kunnen. De attracties passen tussen 14.00 uur en 16.00 uur de muziek, verlichting en snelheid aan. Om 19.00 uur is de bekendmaking van de winnaars van de kleurwedstrijd aan het Kermispodium. 

Woensdag 31 augustus 
Woensdagmiddag vindt een kindermiddag plaats. Bing zal deze middag aanwezig zijn voor een Meet and Greet met de kinderen. Bing is er tussen 15.00 uur en 15.45 uur en tussen 16.00 uur en 16.45 uur.  Er kan tussen 15.00 uur en 17.00 uur nog een keer Kermisgeld gewonnen worden! Kids tot 12 jaar mogen deelnemen aan het Interactieve Ballonnen Spektakel, wederom verzorgd door Pim Donkers van Darkness Entertainment. 

Kermis terug in het centrum
De kermis staat dit jaar weer als vanouds opgesteld in het centrum van Budel. Vorig jaar vond de kermis plaats rondom de Poelderstraat. Dit was eenmalig en had te maken met de situatie rondom corona. Dit jaar verwelkomen de kermisexploitanten en de lokale horecagelegenheden alle bezoekers opnieuw in het centrum. 

Kleurwedstrijd
Denk eraan om tijdig je kleurplaat in te leveren, op zaterdag 27 of zondag 28 augustus bij het Lunapark, Suikerspin of Lijntrekspel. De winnaars worden bekend gemaakt op dinsdag 30 augustus om 19.00 uur op het kermispodium. Er wordt maar liefst 12 keer een kermistegoed t.w.v. €15 weggegeven! Je vindt de kleurplaat in het HAC Weekblad van vorige week maar ook op hacweekblad.eu

Flyer Budel Kermis 
Deze week ontvangen alle huishoudens in Cranendonck, samen met HAC Weekblad, de flyer van Budel Kermis. In deze flyer is eveneens informatie te vinden over Budel Kermis, de wedstrijden en de activiteiten per dag. HAC Weekblad mocht deze flyer vormgeven. Bent u ook nog op zoek naar een creatieve manier om je activiteit of bedrijf in de kijker te zetten? Informeer zeker naar de mogelijkheden bij HAC Weekblad. Mailen mag naar info@hacweekblad.eu of bel naar 0032 11 757201. HAC Weekblad informeert u graag en wenst iedereen een geweldige Budel Kermis toe. 

Prikkelarme Kermis 
Voor de tweede keer op Kermis Budel: een Prikkelarme Kermis, en dit op dinsdag 30 augustus! Speciaal voor mensen die niet tegen harde muziek, knipperende lampjes etc, kunnen. De attracties passen tussen 14.00 uur en 16.00 uur de muziek, verlichting en snelheid aan. Zo kunnen mensen met bijvoorbeeld autisme, epilepsie, een lichamelijke of geestelijke beperking en ouderen ook genieten van de kermis. 

Budel Kermis op Facebook 
Wist je dat Budel Kermis een eigen Facebookpagina heeft? Daar worden tal van Win-acties gehouden waarbij Kermispakketten gewonnen kunnen worden. Surf snel naar www.facebook.com/KermisBudel, like de pagina en blijf op de hoogte van alle acties en nieuwtjes. 

Loterij 
Ook dit jaar is er een loterij met tal van mooie prijzen. De bonnetjes om deel te nemen aan de loterij kunnen op zaterdag 27 augustus ingeleverd worden tussen 19.00 uur en 20.00 uur bij het Kermispodium. Om 20.00 uur gaat de loterij van start. De hoofdprijs is 1 minuut gratis winkel bij Jumbo Hesselberth. De overige prijzen zijn 3 boodschappenpakketten en 2 Kermispakketten om gratis kermis te vieren! De minuut gratis winkelen en de boodschappenpakketten worden gesponsord door Will Hesselberth van Jumbo Hesselberth in Budel.