Bert Mulder Wisseltrofee 

MAARHEEZE – Op zaterdag 20 augustus verzamelden veel leden van het Gilde St. Joris-St. Barbara bij de Schutse in Maarheeze om te schieten om de Bert Mulder wisseltrofee. Veel partners waren meegekomen om de schutters aan te moedigen. De Bert Mulder wisseltrofee is vernoemd naar erelid Bert Mulder. Na 57 schoten was het Mart van Og die met een goed gericht schot de puist vol raakte, een groot deel viel naar beneden en een deel van de puist viel niet naar beneden maar bleef achter de pin vastzitten, dit hadden we nog nooit meegemaakt. Er was toen een “VAR” moment waar de organisatie na rijp beraad heeft besloten dat het niet verantwoord was om verder te schieten, immers de puist was van de pin. En daarmee werd Mart van Og uitgeroepen tot de terechte winnaar van deze wedstrijd en mocht hij uit handen van onze Hoofdman Sjaak Beerten de wisseltrofee in ontvangst nemen. Na de felicitaties werd er getoast op de winnaar van dit schietevenement en kan er met z’n allen teruggekeken worden op een zeer geslaagde avond. Dit was mede te danken aan de goede organisatie en uitvoering van het schieten en het werk van de barbeheerders Henk en Huub met hun heerlijke hapjes en koele drankjes.


Hoofdman Sjaak Beerten (L) reikt de trofee uit aan Mart van Og.