Opening kermis Budel

BUDEL – Van Zaterdag 26 t/m woensdag 30 augustus is de jaarlijkse kermis in Budel. Zaterdag om 19.00 uur wordt de kermis officieel geopend door wethouder Marcel Lemmen van de gemeente Cranendonck. Dit vindt plaats bij de wagen van de Hernieuwde Levenskracht. Harmonie Eendracht maakt Macht zal voor de muzikale ondersteuning zorgen. Om 20.00 uur volgt de kermisloterij. De bon in de flyer (volgende week bij HAC Weekblad) voor deelname aan de fantastische loterij kan ingeleverd worden tussen 19.00 uur en 20.00 uur. Om 20.00 uur start de loterij bij het podium op het kermisterrein ter hoogte van de Cambrinusbar. De hoofdprijs is 1 minuut gratis winkel bij Jumbo Hesselberth! De overige prijzen zijn 2 boodschappenpakketten t.w.v. €50 per stuk en 2 kermis-pakketten waarmee de winnaars gratis kermis kunnen vieren. De minuut gratis winkelen en de boodschappenpakketten worden gesponsord door Will Hesselberth van Jumbo Hesselberth in Budel.

De flyer die volgende week in Cranendonck verspreid wordt, bevat naast de voordeel uitknipbonnen ook een bon waarmee mooie prijzen te winnen zijn.