Pro6 zwerfvuilprikactie in Maarheeze 

MAARHEEZE – Op zaterdag 19 augustus gaat Pro6 voor de 46e keer op pad om zwerfvuil te prikken. Vorige keer hebben ze in  Soerendonk met 9 personen, waarvan 5 mensen van het AZC,  9 volle zakken  zwerfvuil geprikt in 1,5 uur tijd. Het was minder dan anders, dus er is hoop, dat er van meer bewustwording sprake is. Een positief teken!

Ze  verzamelen op 19 augustus om 11.00 uur op de carpoolplaats aan de Kleine Bruggen  in Maarheeze, vlakbij de A2. Van daaruit verspreiden ze zich over Maarheeze en omgeving. Ze komen om 12.30 uur weer bij het startpunt, verzamelen al het gevonden materiaal, dat vervolgens afgevoerd zal worden naar de milieustraat. Heb je zin om mee te doen? Je bent van harte welkom! Als je je eigen fluorescerende hesje meebrengt, dan zorgt Pro6 voor de overige spullen: grijpers, afvalzakken, handschoenen etc. Je kunt het nuttige met het aangename verenigen. Dan heb je meteen jouw beweging in de natuur gehad. Je kunt je van tevoren aanmelden via info@pro6cranendonck.nl , maar dat is niet verplicht hoor.