Start Cultuurkring Hamont-Achel 

HAMONT-ACHEL – Binnenkort gaat het nieuwe werkjaar van de Cultuurkring Hamont-Achel van start. Op 4 en 5 september met filosofie en op 7 september de Cinemaplusfilm ‘Alcarras’ van Carla Simone.

Het hele programma is meer in detail te bekijken op de website. Pier Stevens heeft weer een interessante reeks Cinemaplus-films uitgezocht en Rose-Marie presenteert composities van bekende componisten, maar ook meesterlijke variaties op thema’s van een andere compositie. Marie-Paule, die ons jarenlang trouw kunstgeschiedenis heeft gepresenteerd, gaat het nu wat rustiger aan doen. Een waardige opvolger vinden was niet gemakkelijk, maar wij hebben Dr. Jan Vaes bereid gevonden om de presentaties kunstgeschiedenis in te vullen. Voor meer informatie kijk op de website: cultuurkringhamontachel.jouwweb.be

Wie voor €60 een Cultuurpas koopt (bij voorkeur via bankoverschrijving) krijgt het hele werkjaar toegang tot alle activiteiten. Er kan ook per activiteit inkom betaald worden (€7 per activiteit – ter plekke te betalen). Voor de filosofie middagen is een Cultuurpas verplicht. En voor speciale lezingen wordt per activiteit €9 inkom gevraagd, ter plekke te betalen. 

De cultuurpas kunt u na aankoop afhalen bij een bezoek aan een van onze activiteiten of aan de balie van Dienstencentrum De Kring, Bosstraat 7 in Hamont, indien bezet.