Jeugdhuis de Schelft moet sluiten!?

HAMONT-ACHEL – Dat is een heel spijtig feit als er geen nieuwe bestuursleden/medewerkers bij komen. De huidige bestuursploeg heeft ondertussen kinderen of zijn druk aan het werk, waardoor het openhouden van het jeugdhuis niet meer te combineren valt. We hebben meer dan 2 decennia met hart en ziel klaargestaan voor de Hamont-Achelse jeugd. We zijn dus dringend op zoek naar nieuwe enthousiastelingen die de fakkel willen overnemen. Het jeugdhuis is enkel open op vrijdag- en zaterdagavond en in de vakanties ook op woensdagavond. We organiseren hier verschillende mooie activiteiten zoals de welbekende wagenzegening met carnaval, thema-avonden, uitzendingen van sportwedstrijden, … Alles is aanwezig: infrastructuur, internet, tv, bar, professionele muziekinstallatie, sanitair,…. een nieuwe ploeg zal dus zeker niet starten met een lege doos. En geen paniek, de huidige medewerkers zullen nog zorgen voor de nodige ondersteuning. De papierwinkel en de boekhouding om de VZW in orde te houden, zal ook nog steeds gebeuren door de anciens. 

Voel jij je geroepen om je poten hier mee onder te zetten, laat ons dan voor 4 september iets weten via een pb op facebook.com/jeugdhuisdeschelft en laat deze mooie plek voor de jeugd niet verloren gaan! 

Het jeugdhuis is een ontmoetingsplaats voor jongeren waar je kan tafelvoetballen, poolen, darten, socializen met leeftijdsgenoten met drankjes aan democratische prijzen. Het is een plek voor en door de jeugd, laten we dat zo proberen te houden!