Commissie PR & Communicatie van sv Budel zoekt helpende handen!

BUDEL – De commissie PR & Communicatie is op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen, meedenken en meedoen met de communicatie rondom sv Budel. Heb jij wat vrije tijd over en vindt je het leuk om op deze manier onze voetbalclub vooruit te helpen omdat hier je expertise ligt of omdat je het gewoon leuk vindt? Neem dan nu contact op en wie weet plaats jij wel het volgende nieuwsartikel op onze website!

De Commissie PR & Communicatie is verantwoordelijk voor tal van (communicatieve) zaken binnen onze vereniging. Door leden die de afgelopen periode gestopt zijn, komen deze werkzaamheden neer op een klein aantal personen die ook nog andere zaken voor de club doen. Daarom zoeken we nu nieuwe mensen om ervoor te zorgen dat de website en de social media actueel blijven en zodat we de lasten weer kunnen verdelen onder meerdere schouders. We sommen hier zo uitgebreid mogelijk de taken van deze commissie op:

  • Communicatie naar de leden via de website of per mail
  • Versturen van persberichten/nieuwsartikelen naar HAC Weekblad, RTV Horizon, Cranendonck24 (lokaal) en ED (regionaal)
  • Bijhouden website (op eigen initiatief en vanuit het bestuur en/of trainers)
  • Bijhouden social media-accounts (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn)
  • Organiseren fotodagen + publiceren teamfoto’s en individuele foto’s op de website (september)
  • Maken, publiceren en versturen van wedstrijdverslag sv Budel 1

Daarnaast willen we graag nadenken hoe we de communicatie binnen onze vereniging kunnen verbeteren en zijn we altijd op zoek naar mensen die communicatief sterk zijn en daarover willen meedenken. Nu is de groep hiervoor te klein en doen we enkel het hoogst noodzakelijke. Ben jij enthousiast geworden? Neem dan contact op met Jordy Drieman via 06-25539824 of via jordydrieman@svbudel.nl. In de maand september of oktober willen we graag samen gaan zitten met iedereen die enthousiast is om hieraan bij te dragen!