Outdoordag Cranendonck: een middag vol avontuur

CRANENDONCK – Durf jij van de kabelbaan of te klimmen op het klimparcours? Zet jij de snelste tijd neer op de stormbaan? Of schiet jij liever in de roos met een luchtbuks of pijl-en-boog? Wat je ook leuk vindt om te doen, er is voor ieder wat te beleven!

Op zondag 3 september vindt de eerste editie van de Outdoordag Cranendonck plaats. Van 14.00 uur tot 18.00 uur is iedereen van harte welkom op de blokhut van Scouting Budel. De outdoor activiteiten zelf zijn gericht op kinderen tussen de 4-14 jaar. Voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s is er een gezellig terrasje met uitzicht op de activiteiten, zodat ook zij zich niet hoeven te vervelen. Deelname aan de outdoor activiteiten is geheel gratis en je kunt op elk moment deelnemen. De blokhut van Scouting Budel is te vinden aan de Broekkant 81 in Budel.