T-GOLD; dansen voor ouderen bij dansschool T-Force 

BUDEL-SCHOOT –  Sinds half mei is er bij dansschool T-Force ook ruimte voor oudere dames en heren (denk hierbij ongeveer aan een leeftijd van 50-99 jaar), die het fijn vinden om te dansen en bewegen op muziek. De groep start weer op vrijdagochtend 1 september in De Reinder in Budel-Schoot onder de naam T-Gold en T-Gold Light. Zoals de naam al doet vermoeden wordt er veelal gedanst en bewogen op golden oldies qua muziek. 

Er wordt gestart met een warming- up om het lichaam lekker los te maken. Daarna bewegen we door de danszaal met diverse pasjes en bewegingen en het tweede deel van de les dansen we op diverse nummers. Hierin komen de bewegingen samen in een ware dans. Er is gekozen om met 2 groepen te starten, omdat er een diversiteit aan vitaliteit is binnen deze leeftijdscategorie. T-Gold is voornamelijk bedoeld voor de vitale dames en heren, die nog goed kunnen bewegen. In deze les wordt het tempo dan ook af en toe wat opgevoerd, maar is er uiteraard een fijne afwisseling in de diverse dansen. T-Gold Light is voor de dames en heren, die wat meer moeite hebben om bewegingen van benen met armen te combineren in een dans en het ook liever op een lager tempo uitvoeren. Sommige dansen bestaan dan ook uit een combinatie, maar we dansen ook alleen met de benen, of alleen met de armen. Ook is hierbij de mogelijkheid om bepaalde dansen vanaf een stoel te dansen. Dit is overigens een keuze! We dansen dan ook onder het motto; alles kan en mag, niks moet! Hebben we je interesse geprikkeld en wil je graag een keer komen proberen, dan ben je van harte welkom op vrijdagochtend in de Reinder: T-Gold: 9.00 tot 10.00 uur en T-Gold Light van 10.00 tot 11.00 uur. 

Wil je graag eerst meer informatie: Irma de Haas – 0031 6 23864182 (instructrice) Mariëlle Looijmans – 0031 6-51179231 (bestuurslid)  De lessen gaan vanaf 1 september weer van start! Tot dan!

Cool senior man with fashionable clothing style portrait on colored background – Funny old male pensioner with eccentric style having fun