Frühshoppen bij de Liller Meulewiekers 

LILLE – Wie wordt de opvolger van Prins Frans den Twidde? Je komt het te weten tijdens het Frühshoppen van de Liller Meulewiekers op zondag 14 januari. Tijdens dit Frühschoppen nodigen de Liller Meulewiekers  iedereen en tal van Belgische en Nederlandse bevriende verenigingen uit. Ze trakteren ze op een geweldige showmiddag met diverse binnen- en buitenlandse gastoptredens van o.a. Fem en Komt Goed. Ambiance verzekerd! Tijdens het belangrijkste gedeelte van de middag zal ook de nieuwe Prins Carnaval bekend gemaakt worden. Wie wordt de 53ste prins van de Liller Meulewiekers en opvolger van Prins Frans den twidde? Het Frühshoppen op 14 januari gaat door in de parochiezaal van Sint Huibrechts Lille, Lille Dorp 26. De inkom is gratis en de deuren gaan open vanaf 13.11 uur. Om 14.11 uur barst het feest los! En op zaterdag 10 februari is het Lille Stoet. Aanvang 14.11 uur in het centrum van Lille. De reclamestoet vangt aan om 13.30 uur.