Pelt biedt 3 studieplekken aan tijdens blokperiode kerst

PELT – Studenten die een rustige plek zoeken om te blokken, kunnen nog tot en met vrijdag 2 februari 2024 terecht op drie studieruimtes in Pelt. Dagelijks zijn er tot wel 60 studieplekken ter beschikking.

Studenten die thuis niet over een stille werk- en studeerplek beschikken, kunnen nog tot en met vrijdag 2 februari 2024 elke dag komen blokken op verschillende locaties kort bij huis. Deze zijn: De Vliering in het Oud Dommelhof (Neerpelt), den Drossaerd (Lindelhoeven) en OC Sint-Hubertus (Sint-Huibrechts-Lille). 

Binnen deze periode kunnen studenten elke dag – van maandag tot zondag – inchecken in de studieruimte naar keuze van 9 tot 20 uur. Reserveren is niet nodig. De jeugddienst vraagt wel aan bezoekers om zichzelf in te checken via de QR-codes die aan de deuren van de ruimtes te vinden zijn.

De gemeente kan over de drie locaties verdeeld in totaal meer dan 60 studieplekken tegelijk aanbieden. Ook in de Peltse bibliotheken kunnen studenten tijdens de openingsuren beperkt gebruik maken van een studieruimte.

Meer informatie over de Peltse studieruimtes vindt men op www.gemeentepelt.be/studieruimte. Openingsuren kunnen afwijken tijdens de feestdagen.