Carnavalszondag in het Pintewippersrijk

GASTEL – Alle puzzelstukjes om een geweldige Carnavalszondag in Gastel te hebben vielen op het juiste moment perfect in elkaar; een lekker zonnetje, een geweldige optocht en het massaal aanwezige publiek. 

De sfeer zat er vanaf het eerste moment al goed in, het was dan ook goed vertoeven op

het St. Cornelisplein waarvoor de optochtdeelnemers en het publiek het gerstenat rijkelijk vloeide en hamburgers werden aangeboden tijdens het Feestje vur d’n Optocht. Een kleurrijke optocht trok vervolgens door de Gastelse straten. Het was voor zowel het publiek als de deelnemers een echt carnavalsfeest; geen gedoe meer met mondkapjes, QR-codes en 1,5 meter afstand houden, gewoon even alle remmen los.

De Pintewipperstent zal al vroeg in de middag lekker vol en bood voor jong en oud veel plezier. Zo werd het podium snel veroverd door de jongere jeugd, kilo’s confetti maakten de feestvreugde helemaal compleet. Dat de carnavalsvierders wel toe waren aan een (ouderwets) feestje was al snel duidelijk, een geweldig carnavalsfeest wat je niet had willen missen.  Alle deelnemers en publiek dank voor jullie deelname en bezoeken van ons optochtbal. We zien jullie graag op 19 februari 2023 weer in het Pintewippersrijk.

Uitslag optocht:

 Buurtverenigingen kinderen:
1. Mid Gastel, Carna-val
2. Gravenkasteel, Grensoverschrijdend

Buurtverenigingen groepen:
1. Gravenkasteel, Grensoverschrijdend
2. Mid Gastel, Carna-val

Buurtverenigingen wagens:
1. Gravenkasteel, Grensoverschrijdend

Individuelen:
1. CV Vastenactie, Asielzoekers
2. Gravenkasteel, Ik heb geen kennis, ik ben achterbax

Buitencategorie Groepen:
1. CV Klein Antwerpen, De tuinmannen
2. CV Nie Mauwe, liggen katten

Buitencategorie Wagens:
1. CV de Doorzetters, We hebben Watt te veel
2. CV de Gelzuk, de Schoaj inhoalen

Geinprijs: CV Klein Antwerpen, De tuinmannen

Tot slot; dank aan alle sponsoren en de Gemeente Cranendonck. Mede dankzij hun medewerking was Carnavalszondag  2022 een geweldige dag.