Gehoorcampagne: Meer Bass Minder Tuut 

HAMONT-ACHEL – De Jeugdraad van Hamont-Achel zet in op gehoorbescherming en preventie van gehoorschade. Ze doen dit door een groepsaankoop op poten te zetten, zodat gehoorbescherming aan een voordelig tarief aangeboden kan worden. Ze willen hiermee een aanbod creëren voor alle jongeren tussen 12 en 30 jaar oud die woonachtig/ schoolgaand zijn in Hamont- Achel. 

Op donderdag 3 maart, de Internationale Dag van het Gehoor, wordt de campagne gelanceerd door de Jeugdraad van Hamont-Achel. Voorzitter Jordy Mertens: “Nu we weer ‘los’ mogen en we te maken krijgen met ‘knaldrang’ wil de Jeugdraad Hamont-Achel het goede voorbeeld geven en de jeugd van Hamont-Achel bewust maken voor de gevolgen van gehoorbeschadiging en hoe men dit kan voorkomen.” De Jeugdraad heeft daarom een groepsaankoop georganiseerd voor de aankoop van gewone oordopjes en gehoorbescherming op maat. Eris een samenwerking aangegaan met DB Protect, een firma die zal instaan voor de opmeting, ontwikkeling en aflevering van de oordoppen. 

Daarnaast is er bij aankoop van oordopjes op maat een lektest inbegrepen, zo ben je zeker van een optimale bescherming. 

Gewone oordopjes (herbruikbaar) worden aangeboden à €10,00 (in plaats van € 19,50). Gehoorbescherming op maat is te verkrijgen à  €100 (in plaats van € 150,00)

Wie interesse heeft om zich via de groepsaankoop oordopjes (standaard of op maat) aan te schaffen kan zich t.e.m. 31 maart 2022 inschrijven via de inschrijftool op de Facebookpagina ‘Jeugdraad Hamont-Achel’. Je krijgt na deze datum alle praktische info voor verdere afhandeling doorgestuurd.  Bij vragen kan je altijd contact opnemen via onze Facebookpagina of via jeugdraad.ha@gmail.com

Foto Pexels