Workshop Bibliotheek Maarheeze: Duurzaam met spandoeken 

MAARHEEZE – Kent u Betsy al? Naast haar werk in de supermarkt en vrijwilligerswerk bij Cordaad Welzijn maakt ze van banners en spandoeken tassen/shoppers om boodschappen in te doen. Deze tassen doneert ze vervolgens aan een goed doel. Op dinsdagochtend 15 maart is Betsy aanwezig in Bibliotheek Maarheeze van 10.00 tot 12.00 uur om haar kunsten te laten zien. Ook maakt ze crossover tassen en handtassen van bijvoorbeeld gordijnstof, broeken, koffiebonenzakken en andere duurzame materialen.  Wilt u graag weten waarom ze dit doet en hoe ze dit aanpakt? Of wilt u hier graag zelf mee aan de slag? Kom dan luisteren en leer! Voor de enthousiastelingen zijn er ook pakketjes beschikbaar om zelf thuis aan de slag te gaan.  Deze workshop is helemaal gratis. Aanmelden kan vooraf in de agenda op www.bibliotheekdekempen.nl of via de balie bij de bibliotheek.