Expo Oud Kerkje Middelbeers 

MIDDELBEERS –  Els Driessen en Lia van Weereld  exposeren in het Oude Kerkje te Middelbeers in het weekend van 19 en 20 maart 2022. Els en Lia tekenen al sinds 1979 samen in een tekenclubje en hebben samen cursussen gevolgd bij diverse kunstenaars. 

Els Driesen is een in Indonesië geboren kunstenaar gevestigd in Poppel België. 

Zij haalt haar inspiratie uit 20e-eeuws naturalistische schilders en omarmt het impressionisme om alledaagse representatieve scenes weer te geven.

Hoewel ze voornamelijk portret en figuratief schildert, schildert ze ook abstract op groot  en klein formaat. Tevens heeft ze ook diverse sculpturen gemaakt in de afgelopen jaren. Haar werken worden verkocht in Amerika en Engeland.

Lia van Weereld vindt het fijn om alles op papier (en doek) te zetten. Vooral portretten en figuurstudies, maar ook stillevens en vooral landschappen zijn steeds weer geliefde onderwerpen. Zij werkt figuratief, vooral bij tekeningen. Zij tekent met pen, pastel- en (kleur)potlood. De werken met penseel zijn meer impressionistisch.

Het Oude Kerkje is op zaterdag open van 13 tot 17 uur, op zondag van 11 tot 17 uur. De entree is €2,50 (t.b.v. instandhouding van het monument), kinderen gratis. Het adres is Willibrordstraat 25, 5091 CC Middelbeers. Meer info is te vinden op www.oudekerkje.nl. Ook vindt u ons op Facebook www.facebook.com/oudekerkje