Nellie van Leeuwen al 40 jaar verkeersbrigadier De Boogurt

BUDEL – Al 40 jaar lang helpt Nellie van Leeuwen de kinderen van De Boogurt veilig oversteken. Regen of wind… Nellie staat er altijd. Inmiddels heeft ze dus al meerdere generaties kinderen de Burgemeester van Houtstraat overgezet. Het is een drukke verkeersomgeving, dus zijn verkeersbrigadiers hard nodig. Deze mijlpaal konden we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben de kinderen en leerkrachten van De Boogurt haar vrijdagochtend in het zonnetje gezet. Kinderen stonden met platen naast de kant: toeteren = feliciteren. Daarnaast was de oversteekplaats feestelijk versierd. Voor de altijd bescheiden Nellie was deze aandacht natuurlijk niet nodig; maar het team van De Boogurt beseft dat 40 jaar vrijwilligerswerk een hele prestatie is. Nellie bedankt!