Hockeyclub Cranendonck: Mini’s van de week

CRANENDONCK – Afgelopen weekend was de herstart van de hockeycompetitie van Hockeyclub Cranendonck. Naast het zeer welkome publiek waren er ook twee bijzondere gasten aanwezig. De mini’s van de week zijn namelijk weer terug van weggeweest. Lou en Keet hadden de eer om de wedstrijd van Dames 1 ‘af te slaan’. Naast een speciaal shirt kregen Lou en Keet ook een gesigneerde bal, mochten zij meedoen aan de warming up en werd er al snel een eerste goal gescoord. Het werd een spannende wedstrijd. Dames 1 sleepte de overwinning binnen op Weert met 4-1.  Wil jij ook een keer een wedstrijd bijwonen of misschien kijken of jij goed met een hockeystick overweg kan? HCC kan weer nieuwe leden aannemen in alle leeftijden! Je kunt jezelf of jouw kind aanmelden via www.hccranendonck.nl/lidworden of mail naar hockey@hccranendonck.nl voor 3 gratis proeflessen!