Dansvoorstelling Koen De Preter in CC Palethe

PELT – Kan je als man je zachte kant laten zien? Waarom zijn westerse mannen zo bang om elkaar aan te raken? ‘Tender Men’ is een dansvoorstelling over menselijk contact en onbevreesdheid, over de schoonheid en poëzie ervan, maar ook over chaos en misverstanden.

Vier dansers uit Mali, Taiwan, Estland en België zijn een inspiratiebron vol tegenkleuren. Hun unieke persoonlijkheden contrasteren en complementeren elkaar en koppelen stoer aan sensueel. Alles en iedereen mag naast elkaar bestaan. Choreograaf Koen De Preter creëert een universum waarin mannelijkheid en de gevoeligheid ervan centraal staan. 

Dansers zijn Benoît Nieto Duran, Johhan Rosenberg, Po-Nien Wang en Souleymane Sanogo. Op zaterdag 2 april om 20.30 uur is choreograaf en performer Koen De Preter te gast in CC Palethe met de voorstelling ‘Tender Men’. Kaartjes kosten in voorverkoop €11 (€14 aan de kassa) en zijn verkrijgbaar aan de vrijetijdsbalie in CC Palethe (Jeugdlaan 2 in 3900 Pelt, 0032 11 94 94 90 of vrijetijd@gemeentepelt.be Meer info over het gehele aanbod van CC Palethe vind je op www.palethe.be