Evergreen TOP 1000 Live in De Hofnar!

VALKENSWAARD – Op vrijdag 8 april staat Evergreen Top 1000 Live Band met Arnold Mühren in De Hofnar. een avond met de allermooiste klassiekers en verhalen achter de schermen van Arnold Mühren, topproducer en bassist van de legendarische band The Cats. Stuk voor stuk klassiekers die direct dat gevoel bij je eerste kus op het schoolfeest, die eindeloze zomer in het zwembad of die ijskoude winter op de schaatsen oproepen. 

Een heerlijke nostalgische avond, tjokvol met prachtige evergreens. Wie kent ze niet… ‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld, maar ook ‘Nights In White Satin’ van The Moody Blues en uiteraard liedjes van The Beatles, Tom Jones, André Hazes, ABBA, Bee Gees en Elvis Presley. Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 u – 17.00 u (0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl. 

Foto Robert Gort fotografie