Repair Cafe en nog veel meer bij ’t Buuls zitje

BUDEL – Komende zaterdag  2 april is het alweer de eerste zaterdag van de maand en dus Repair Café in ’t Buuls zitje. Heeft u defecte spulletjes zoals, radio’s, Senseo apparaat, mixer, stofzuiger of draagbare radio? Misschien kunnen onze Repairmannen deze wel repareren. Geef je apparaat een tweede leven, want weggooien kan altijd nog. De reparatie is gratis, maar een bijdrage in de pot wordt wel gewaardeerd. Het Repair Café  is van 10.00 tot 12.00 uur geopend en de koffie staat altijd klaar! Dan begint de planning voor april al weer aardig vol te raken. Op 6 april is er een verwenavondje voor de vrijwilligers. Ze gaan eten bij pizzeria Anatolia in Hamont. Want wie de vrijwilliger niet waardeert…kan ook geen Huiskamer runnen. Op maandag 11 april om 10.30 uur en dinsdag 19 april om 13.00 uur  geeft Marloes Langers een voorlichtingsuurtje van de bibliotheek. Want behalve boeken lenen zijn er nog veel meer zaken mogelijk in de bieb. Wat te denken van workshops, lezingen en cursussen. Vaak met korting of gratis. Kom gewoon eens luisteren. Koffie en iets lekkers zijn gratis. En om alvast te noteren: op dinsdag 10 mei geeft Noud van Leeuwen weer een ouderwets gezellige muziek- en vertelmiddag in ons zitje. Wel opgeven voor beide activiteiten. 

Dan zijn we tweede Paasdag 18 april en Koningsdag 27 april gewoon geopend. Lijkt het je trouwens leuk om ook gastvrouw/heer te worden? Een beetje uitbreiding van ons team is altijd fijn.

Wil je meer info over bovenstaande items, dan kun je bellen naar algemeen telefoonnummer van ’t Buuls zitje, 0031 6 10227398 of naar coördinator Kitty Arets ( 0031 630447705) of mailen naar buulszitje@gmail.com . Kijk ook eens op onze Facebook pagina voor leuke artikelen en veel foto’s. Je vindt ’t Buuls zitje op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 in MFC de Borgh naast de foyer.