Vrijwilliger in de kijker 

REGIO – Binnenkort lanceert HAC Weekblad in samenwerking met Bakkerij De Vocht uit Maarheeze een nieuwe rubriek. Met ‘Vrijwilliger in de kijker’ willen we de vele helpende handen die zich onbaatzuchtig inzetten voor een vereniging, organisatie, instantie,… bedanken voor alle hulp. Want mensen die graag andere mensen helpen, zonder daarvoor iets in ruil te verwachten, verdienen het om eens verwend te worden. En dat gaan we doen met lekkere worstenbroodjes! 

Wat is de bedoeling? Sportclubs, jeugdverenigingen, woon- en zorgcentra, stichtingen en andere organisaties die kunnen rekenen op de hulp van één of meerdere vrijwilligers kunnen een persoon aanmelden bij HAC Weekblad. Geef ons de naam door van de vrijwilliger, schets kort de reden waarom precies deze persoon in de kijker gezet mag worden, vergeet zeker de contactgegevens niet en wij doen de rest! De individu die uit alle inzendingen wordt geloot als ‘Vrijwilliger in de kijker’, mag maar liefst 20 heerlijke worstenbroodjes op gaan halen bij Bakkerij De Vocht aan de Smits van Oyenlaan 7 in Maarheeze. Ideaal om bv. eens lekker te trakteren bij de club of organisatie!  

We denken aan vrijwilligers in de ruimste zin van het woord: bv. iemand die het onderhoud van de kleedkamers van de sportclub iedere keer weer op zich neemt, of iemand die de hond uitlaat voor zijn of haar mindervalide buurvrouw. Personen die zich inzetten voor het gemeenschapshuis, of wekelijks een bezoekje brengen aan de bewoners van het rusthuis om een gezellige babbel te maken, iemand die een handje toesteekt bij het AZC of iemand die regelmatig het zwerfvuil in de straat opruimt,… Iedereen die zich belangeloos inzet voor anderen kan aangemeld worden. Dus kijk  zeker eens rond in je omgeving en ken je iemand die het wel eens verdient om verrast te worden, laat het ons weten via info@hacweekblad.eu (onderwerp Vrijwilliger). Deze rubriek zal regelmatig in de krant verschijnen. Is de door jou aangemelde vrijwilliger deze keer niet aan de beurt? Hou HAC Weekblad dan zeker in de gaten want wie weet is jouw vrijwilliger de volgende keer wel aan de beurt!