Kitten kennismakingsdag bij Stichting ROZE 

EINDHOVEN – Tijdens de zomermaanden is het topdrukte in het gloednieuwe dierenasiel voor Eindhoven en omstreken. Tientallen pluizenbolletjes zoeken met spoed een nieuw thuis. Op zaterdag 27 augustus draait alles om kittens bij Stichting ROZE in Eindhoven. Iedereen die op zoek is naar een of meer pluizenbolletjes, is welkom tussen 14.00 en 17.00 uur, aan de Kanaaldijk-Noord in Eindhoven.  Tijdens de kittenmiddag krijgen potentiële nieuwe eigenaren de kans om kennis te maken met alle kittens en vragen te stellen over de adoptieprocedure. Aanmelden is een voorwaarde om kennis te maken, zodat de drukte gereguleerd kan worden en de dieren in bescherming worden genomen tegen overprikkeling. Om dezelfde reden kan men met maximaal 2 personen per huishouden langskomen, inclusief kinderen. Aanmelden kan uitsluitend via www.rozeindhoven.nl via de link Kitten Kennismakingsmiddag of via de facebookpagina waarop de aanmeldlink staat. Stichting ROZE Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven Kanaaldijk Noord 127A in Eindhoven.