Budel Kermis van zaterdag 26 t/m woensdag 30 augustus!

BUDEL – Budel Kermis staat ook dit jaar weer garant voor 5 dagen vertier en plezier voor jong en oud. Op deze pagina in het kort nog even het programma… Zaterdag om 19.00 uur wordt de kermis officieel geopend door wethouder Marcel Lemmen van de gemeente  Cranendonck. Dit vindt plaats bij de wagen van de Hernieuwde Levenskracht. Harmonie Eendracht maakt Macht zal voor de muzikale ondersteuning zorgen. 

Om 20.00 uur volgt de kermisloterij. Deelnemen kan door de bon die te vinden is in de flyer van Budel Kermis (bedeeld samen met HAC Weekblad in de gemeente Cranendonck en o.a. verkrijgbaar aan de balie van HAC Weekblad, Stad 29 in Hamont) in te leveren tussen 19.00 uur en 20.00 uur bij het podium op het kermisterrein ter hoogte van de Cambrinusbar. Om 20.00 uur volgt daar de prijsuitreiking. De hoofdprijs is 1 minuut gratis winkel bij Jumbo Hesselberth! De overige prijzen zijn 2 boodschappenpakketten t.w.v. €50 per stuk en 2 kermis-pakketten waarmee de winnaars gratis kermis kunnen vieren. De minuut gratis winkelen en de boodschappenpakketten worden gesponsord door Will Hesselberth van Jumbo Hesselberth in Budel. 

Kleurwedstrijd
Denk eraan om tijdig je kleurplaat in te leveren, op zaterdag 26 of zondag 27 augustus bij het Lunapark, Suikerspin of Lijntrekspel. De winnaars worden bekend gemaakt op dinsdag 29 augustus om 19.00 uur op het kermispodium t.h.v. de Cambrinusbar.  Er wordt maar liefst 12 keer een kermistegoed t.w.v. €15 weggegeven! Je vindt de kleurplaat op www.hacweekblad.eu of in de uitgave van HAC Weekblad van vrijdag 18 augustus. 

Kermismis
Zondag 27 augustus om 10.30 uur start de Kermismis
bij de autoscooters van de familie Van Tuyl. Met medewerking van Kermis-Aalmoezenier Van Welzenes. Het orgel is van de heer Van Reeken en alle aanwezige bloemen worden gesponsorddoor Bloemsierkunst Rutten uit Budel. Na afloop krijgen alle bezoekers een oliebol, gesponsord door de familie Paashuis. 

Ballonnen Spektakel
Maandag 28 augustus tussen 18.30 uur en 20.30 uur
is er Kermisgeld te winnen, voor kids tot en met 12 jaar, tijdens het interactieve Ballonnen Spektakel! Dit wordt verzorgd door Pim Donkers van Darkness Entertainment uit Maarheeze. 

Prikkelarme kermis
Ook dit jaar wordt er een prikkelarme kermis georganiseerd. Dat is op dinsdag 29 augustus. Speciaal voor mensen die niet tegen harde muziek, knipperende lichten etc. kunnen. De attracties passen tussen 14.00 uur en 16.00 uur de muziek, verlichting en snelheid aan. Om 19.00 uur is er de bekendmaking van de winnaars van de kleurwedstrijd aan het kermispodium. 

Kindermiddag
Woensdag 30 augustus vindt er een kindermiddag plaats. Tussen 14.30 uur en 16.30 uur is er wederom een Interactief Ballonnen Spektakel met gratis kermisgeld voor kids tot en met 12 jaar. Bovendien is er van 15.00 uur tot 16.30 uur een Meet & Greet met Mario, Yoshi en Stitch.

Spectaculaire Vuurwerkshow! 
De kermis wordt dit jaar weer in stijl afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow! Woensdagavond om 21.30 uur zullen de vuurpijlen de lucht in geschoten worden in de buurt van het kermisterrein zodat alle kermisbezoekers kunnen genieten van de show. De vuurwerkshow wordt verzorgd door een professioneel vuurwerkbedrijf en wordt mogelijk gemaakt door de kermisexploitanten en de plaatselijke horeca, die hun financiële bijdrage hiervoor hebben geleverd.