Bridgen bij bridgeclub Schoppen en Slaan

BUDEL – Op maandagavond 4 september starten we weer met de bridgecompetitie in de Borgh. Er is nog plaats voor nieuwe leden, kom gerust eens kijken en proef de gezellige sfeer tijdens onze bridgeavonden. Schoppen en Slaan begint op deze avonden om 19.30 uur. Nieuw voor Budel: de bridgemiddag bij De Wielerbaan op donderdag! De bridgeclub start hiermee op donderdag 7 september om 13.30 uur. Ook hierbij zijn nieuwe leden welkom. Naast de bridgedrives in competitieverband worden ook een Kerstdrive, Paasdrive en een zomerdrive met BBQ georganiseerd. De contributie is laag en u kunt op beide dagen meespelen. Voor informatie kunt u contact opnemen met de secretaris Adriaan Schellekens 

telefoon 0031 6-12303008 of 0031 495 493138 of mail adr.schellekens@planet.nl