Volop gezelligheid bij De Bonte Os tijdens Budel kermis 

BUDEL – Zaterdag 26 augustus t/m woensdag 30 augustus is het kermis in Budel! Bij “De Bonte Os” is het 5 dagen volop gezelligheid.

Op zaterdagavond om 19.00 uur opent de kermis, met aansluitend een groot feest. Bij de Bonte Os staat de live coverband ”SLAMM!” op het buitenpodium. De altijd energieke muzikanten van SLAMM! spelen een grote diversiteit aan muziek voor jong en oud. Iedereen moet plezier hebben en dan is de avond geslaagd, kortom een perfecte band voor Budel kermis!

Om 14.00 uur opent de kermis op zondag, na alle attracties gezien te hebben zullen deejays Ronna Summer en Jens van Leeuwen er een gezellige boel van maken in het café en op het terras. Op maandagavond speelt de coverband ”BLUSH”. Een combinatie van ervaring, enthousiasme en verrassend repertoire. Twee jonge energieke zangeressen worden begeleid door vier sympathieke en goede musici en maken deze kermis avond enkel gezelligheid! Op dinsdagavond gaan we een tijdje terug in de tijd. Goud van Oud is te ver, maar terug naar de jaren negentig met de band “Hardcore VIBES”. Alle top hits van eind vorige eeuw passeren de revue. Zorg dat je erbij bent, we gaan deze avond eens goed knallen! Dit jaar hebben we op woensdagavond de band ”DRIVEN” staan. Naast het enorm hoge niveau en het enthousiasme op het podium staat Driven bekend om haar spontaniteit en groot entertainmentgehalte. Uniek is de hoeveelheid interactie met het publiek. Plus door de flexibiliteit en enorme repertoire is er zeker tijd voor allerlei leuke verzoekjes.

Het kermis programma wordt aangevuld met allround top DJ’s uit het hele land: DJ Dolphin, Ronna Summer, Jens van Leeuwen, Bart van de Ven, Nikolai & Toob. Waanzinnige artiesten die vele zalen, evenementen en kermissen op hun kop zetten! Het programma bij de Bonte Os is alle dagen gratis te bezoeken. Top bands tijdens Budel Kermis bij De Bonte Os. 

Stappen bij PROOST tijdens Budel Kermis!

In Proost is het 5 dagen non-stop party time! Op zaterdag 26 augustus starten we met de Super Party Night, met deejay ‘Harmless’ die de zaak hélemaal op zijn kop zet met zijn Music Mix. DJ Jens zal de muziek in de kelderdisco verzorgen. Deze avond gaat het feest door tot 4.00 uur. Op zondag 27 augustus is Proost geopend vanaf 19:00 uur, deze dag staat in het thema van de hardere stijlen met Flashback Sunday. De line up bestaat uit Swenna, Raoul de Goeij, De Vosselaar, Jeckle, Sinless, Kickking ft. K-9


De maandag staat DJ Jens van Leeuwen achter de draaitafels. Hij gaat er deze avond een dik feest van maken. Voor de dinsdag avond hebben we Draaimakers weten te strikken. DJ Tim staat op vele party’s en festivals in binnen- en buitenland achter de DJ-Booth. Hij zorgt voor een vette muzikale avond tot in de late uurtjes. Op woensdagavond 30 augustus, de laatste avond van Budel Kermis is “ut beste vur ut lèste” bewaard met de Amigos DJ’s: Renaissance, Jesper Vlassak, Mark met een b, Styn & Vossa. Zij zorgen voor een dikke afsluiter van Budel kermis 2023. De laatste avond flink knallen! Alle dagen gratis entree bij Proost! Partycentrum Proost ligt in het centrum van Budel en is alle kermisdagen geopend vanaf 21.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.proost.nu