Quintessens zorgt voor kerstsfeer

Op zondag 23 december zingt vocaal ensemble Quintessens, onder leiding van de Belgische Annemarie Moors,  de mooiste kerstliedjes tijdens de speciale kerstkoopzondag in Budel.Quintessens zorgt voor kerstsfeer

22-12-2018 18:16 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 23 december zingt vocaal ensemble Quintessens, onder leiding van de Belgische Annemarie Moors,  de mooiste kerstliedjes tijdens de speciale kerstkoopzondag in Budel. Het eerste optreden is om 14.00 uur bij de kerststal voor de Hema, daarna volgt een optreden bij Plein 15 en als laatste, rond 16.00 uur, bij het Schepenhuis. Kom allemaal luisteren en genieten en natuurlijk meezingen om zo het ultieme kerstgevoel te krijgen! Graag tot zondag 23 december in het centrum van Budel.

Powered by Blog Grabber